Behandlinger

 

Helkropsmassage

Helkropsmassage er en dybdegående behandling, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Massagen forebygger og afhjælper infiltrationer, løsner op for anspændte muskler, øger blodcirkulationen og kan afhjælpe spændingshovedpine. Massagen virker desuden meget afstressende og giver fornyet velvære til dig og din krop.


Varighed

30 min.    250 kr.
60 min.    400 kr.
90 min.    600 kr.


Ryg-, nakke- og skuldermassage

Smerter i ryg, nakke eller skuldre skyldes ofte uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, stilsiddende kontorarbejde, kuldepåvirkninger eller stress. Denne massage er for dig, der har brug for at få løsnet op i ryg-, nakke og skuldre. Massagen er en dybdegående muskelmassage, som afhjælper spændinger og myoser/ muskelinfiltrationer med fokus på øvre ryg og nakke.


Varighed

30 min.    250 kr.

Sportsmassage

Sportsmassage er massage af muskler, som har en forøget ophobning af affaldsstoffer i sig. Massagen er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader og sportsskader. Sportsmassage er særligt velegnet for dig, der er meget aktiv. Massagen løsner op i ømme muskler og får dem til at slappe af igen.


Varighed

60 min.    400 kr.
90 min.    600 kr.


Gravid massage

Gravidmassage er ren selvforkælelse og velværemassage for dig, der er gravid med fokus på den gravide krop. Massagen er yderst behagelig og afslappende. Massagen lindrer bækken- og rygsmerter, smerter i balder og lænd samt lindrer hævede fødder og ben. Du vil mærke en ro i kroppen efter behandlingen. Der tilbydes en helkropsmassage, men der kan også fokuseres på særlige områder efter dit ønske. Ved behandlingen benyttes en graviditetspude.


Varighed

60 min.    400 kr.

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en ny metode indenfor naturlig ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingen er en 100 % naturlig behandlingsform, hvor der benyttes hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Behandlingen mindsker mimiske rynker, fjerner poser under øjnene, dræner overskydende væske og affaldsstoffer, og giver dig din naturlige glød igen. Behandlingen er desuden meget afstressende og yderst behagelig. Ved regelmæssige behandlinger reduceres de fine linjer og hudens spændstighed bliver markant forbedret. Under behandlingen benyttes kun organiske hudplejeprodukter.

 

Varighed

60 min.    450 kr. 


Ansigtsbehandling

En luksusbehandling du ikke vil gå glip af. Ansigtsbehandlingen består af en ansigtsmassage, en ansigtsmaske, en hovedbundsmassage og til sidst en afsluttende håndmassage. Ansigtsbehandlingen har til formål at rense hudens porer, så huden tilføres optimal næring. Din hud bliver rengjort og får ny energi med afrensning, peeling, og ansigtsmaske. Til sidst afsluttes med en lækker dagcreme. Under behandlingen benyttes kun organiske hudplejeprodukter. Ansigtsmassage og hovedbundsmassage anbefales især ved lindring af spændingshovedpine, spændte kæber og urolig søvn, sløvhed, irritation m.m. En ansigts- og hovedbundsmassage tager fat i anspændte muskler og blødgør bl.a. alle ansigtsmusklerne. Samtidig stimuleres blodcirkulationen i hud og muskler.


Varighed

60 min.    500 kr.

Hotstone Massage 

Ved at benytte vandopvarmede glatte sten, som placeres strategisk på kroppens nøglepunkter, giver det den perfekte afslapning og smertelindering. Denne form for behandling hjælper med at mindre spændinger og lette muskelstivhed, hvor man slutter behandlingen af, med en afslappende massage.

 

Varighed

60 min.    500 kr.

  

Alle priser er inkl. moms